Armenien, Burma, Filipinerna, Iran, Japan, Kina, Lettland, Peru, Ryssland, Tjetjenien, Uzbekistan, Italien, Polen

torsdag 17 mars 2011

I taket lyser stjärnorna

"Ullis stönar och drar av sig t-shirten . Jenna sneglar på henne, sniglar på den svarta sportbehåen. Jenna behöver ingen spoerbehå. Ullis verkar däremot behöva två stycken"


I det citaten visser mig att Jenne som många andra tånårig er ingen själv fortroande och det gör henne att hon ser sig själv mindre än dem andra flickor i hennes klass och granner , fast hon är en jätte vacker tjej men hon jämför sig själv med Ullis hela tiden hon känns skäms att ibland hon jämför sin mamma med Ullis mamma då som ett 13årig hon känner sig att finns ett hål i hennes liv hennes familj inte som andra det gör hon att leva i ett annat världen när hon blir ensamm i hennes rum för barn i Jennas ålder det är jätte viktig att har själv fortroande.


"MAMMA HADE ONT. Men hon envisades ändå med att följa med och handla"

I deta citaten förstod jag att even Jennas mamma hon är väldight sjuk men hon hitter energi för att omgås med sin dotter och det visas att hur mycke jennas mamma kämper för att göra hennes dotters liv blir som vanlig ungdomer. sjukdomen gör Liv att mår dålight och när hon går i behandlingen men endå hon visser inte det att hon kan inte var som alla mammor gå ut och prominera med sin dotter ,jenna har ett fast förhålande med sin mamma hennes pappa är inte där då enda prson som hon här är hennes mamma och hon kan inte var med allting och hela tiden med jenne och det gör Jenna känner sig lite mindre än dem andra

Inga kommentarer: