Armenien, Burma, Filipinerna, Iran, Japan, Kina, Lettland, Peru, Ryssland, Tjetjenien, Uzbekistan, Italien, Polen

fredag 25 mars 2011

Citat 1 Kapitel 28 Sidan 112


"Jenna är själv. Jenna är så jälva själv som hon kan vara, har varit det länge, orkar inte med att sitta och vara trevlig med M & M, orkar inte vara hemma, orkar inte vara borta, orkar inte mer. Jag behöver dig! vill hon skrika. Jag klarar inte av det här!"

I den här situationen är Jenna väldigt ledsen och "ensam" på sitt rum eftersom mamman är på sjukhuset. Förresten saknar Jenna henne så mycket och behöver också henne eftersom hon klarar inte allting själv. Hon längtar på sin mamma komma hem tillbaka. Hon vill inte vara med i hennes mormor och morfar sällskap. Dessutom orkar hon inte med att sitta och vara behaglig med dem. Hon är absolut själv och känner sig helt ensam men det är inget särskilt eftersom hon har varit så här länge, i alla fall. Hon orkar inte vara hemma hos mormor och morfar. Hon orkar också inte vara borta. Till sist, orkar också hon inte mera.
Jenna behöver sin mamma mesta i den här situationen. Hon känner sig så ensam utan henne. Det liknar som hon har ingenting eller inget liv utan henne. Det visar mycket tydlig att Jenna älskar hennes mamma mycket och vill bara vara med henne hemma utan mormor och morfar.

Inga kommentarer: