Armenien, Burma, Filipinerna, Iran, Japan, Kina, Lettland, Peru, Ryssland, Tjetjenien, Uzbekistan, Italien, Polen

torsdag 24 mars 2011

Citat S.65
"Mitt i alla dessa ord, mitt i alla dessa tankar har Jenna nästan glömt att hon hade ont i magen, det onda hade nästan släppt, men nu ....... Men när hon ser henne ångrar hon sig genast, hon skäms, hon skäms som fan, och hon skäms för att hon skäms!"

Det var viktigt för Jenna att hennes mamma skulle komma till festen i skolan. Hon vill att mamma ska komma annars skulle hon tvingas svara på olika frågor om mammas hälsa. Det vill hon inte. Hon vill inte tänka om mammas sjukdom, om mamma ska dö snart. När Jenna ser sin mamma, då skäms hon. Jenna skäms för hur hon ser ut, så sjuk och trött. "Jenna skäms för att hon skäms". Jenna skäms, men sammatid förstår hon att hennes mamma är en stark kvinna och hon förstår också att hon är viktigast i hennes mammas liv.
Citat S. 74
"När Marita har sagt gud vad fin du blev och mamma har sagt ja verkligen Jenna, och dessutom tagit ett kort (det är viktigt att minnas och bevara) får Jenna äntligen hoppa på cykeln och trampa iväg den korta sträckan till Susanna. De ska sitta en stund hos henne inna de går."
Jenna är på väg till disco. Hon är jätte glad därför hon fick nya kläder och hennes mamma och Marita sminkade henne. Hon är på väg till disco, där hon ska träffa Sakke. Jennas Sakke. Sakke, som hon är så kär med. Sakke betyder allt för Jenna, det är första kärlek. "Sakke snygg, snygg, snygg." Jenna känner sig så lycklig i sina fina kläder och så snygg med smink på sig. Det är första gången att hon har smink på sig. Hon har gjort allt för att Sakke ska lägga märke till henne.

Inga kommentarer: