Armenien, Burma, Filipinerna, Iran, Japan, Kina, Lettland, Peru, Ryssland, Tjetjenien, Uzbekistan, Italien, Polen

onsdag 23 mars 2011

Citat 1 och 2

Citat 1: Sid 7

”De skrattar. Jenna hör genast vilket skratt som är Sakkes. Bland tusentals människor skulle hon höra vilket skratt som var Sakkes. Bland hundratusentals”

Det här är den bästa tiden när man är kär i någon och man känner sig så varmt i hjärtat. Man blir förvirrad, tankspridd och kan inte tänka någonting annat än den person som du är kär i. Åh, det var länge sedan som jag kände så här men jag kommer ihåg hur det kändes!

Citat 2: Sid 16

”Ibland, när Jenna drömde mardrömmar, smög hon nämligen in till mammas rum och kröp ner i det varma bredvid henne. Då blev det lugnt och tryggt. Och under de där nätterna hade det nog varit skönt om mamma sett ut som hon brukade. Mjuk och kurvig. Inte halv och platt.”

Jenna saknar sin mamma som var frisk och inte den sjuka mamman. Hon saknar mamman som var stark och gör henne att känna tryggt att vara med. Men nu är det annorlunda och hon måste vara mogna och ta hand om själv och mamman trots hon är bara 13år. Och det värsta är att hon inte kommer ha mamman förr eller senare. Klockan tickar och det är så sorglig.

Inga kommentarer: