Armenien, Burma, Filipinerna, Iran, Japan, Kina, Lettland, Peru, Ryssland, Tjetjenien, Uzbekistan, Italien, Polen

torsdag 1 december 2011

Litteraturblogg 3 - Moderspassion

Igår diskuterade vi återigen romanen "Moderspassion". Som alltid, var det intressant och roligt, trotts att ibland var vi beroende av diskussionen och gick ganska långt från händelserna i romanen.

Vi pratade bland annat om sekter och om vår egen erfarenhet med representanter för religiösa sekter, som försöker ofta locka nya medlemmar til deras samhälle. De knackar bara till din dörr och erbjuder dig diskutera om Bibeln. Naturligtvis är detta en allvarlig sak, men trots detta, skrattade vi mycket när vi kom ihåg olika händelser från våra egna liv.

Vi pratade också om den inre och yttre skönhet, och att även små förändringar i utseendet, i kläder eller i inredningen, kan göra och ändra mycket för att skapa vårt humör, förnya och göra oss lyckligare.

1 kommentar:

Nadja sa...

Jag tycker att religiösa sekter är inte bara en allvarlig sak utan en ganska farlig sak. Jag visste inte förut att i Sverige finns det så många religiösa sekter. Jag tänkte att svenka är mer ateister och det är ganska svårt att locka de till någon sekta.