Armenien, Burma, Filipinerna, Iran, Japan, Kina, Lettland, Peru, Ryssland, Tjetjenien, Uzbekistan, Italien, Polen

söndag 30 januari 2011

Om jag inte hade gjort!

Om hon inte hade haft med så kort kjol,om hon hade inte haft högklackade skor,om hon inte haft målade läppar och om hon inte varit berusad,då hade detta aldrig hänt.
citat ur boken kort kjol
sidan 90

Detta är det som säger Myran hon tycker att all var hennes fel därför att så hon var
men hur kunde hon veta att detta skulle hända eller vem vet om hon skulle klä på sig med
formell kläder den här hemsk händelse skulle inte hända.Det kan bara att de här mänen hade redan planerat i för vegg för länge sedan eftersom de här pojkarna var hennes klaskamrater det skulle inte spela ingen roll om hur hon skulle ha varit klädd på sig.

Jo i visa fallet Kläder kan spelar roll när det gäller på kvinnor, om vi funderar att folket har blivit mer gålna på den här tiden. speciell om en kvinna går ensam sen på natten som takars lilla Myran var med en kort kjol och berusat det är mer lätt att hända sanna olyckor.

2 kommentarer:

monica sa...

Jag tycker själv att en kvinna skall få gå klädd som hon vill om hon tycker det. Men i dagens samhälle finns det så mycket galningar ute, så man skall ändå vara försiktig att följa med någon man hem eller klä sej utmanande, för sin egen skull. Kvinnans kropp är kvinnans egendom, den är inte till för någon annan som vill utnyttja en.

Unknown sa...

jag håller med Monica, att man bör få gå klädd hur man vill. För vad betyder egentligen kort kjol? Det kan ju vara tighta jeans, eller nån speciell top som nån tänder på lika gärna. Samtidigt vad är det för bild vi har av mannen? Kan inte män kontrollera sig? Måste en man kasta sig över en kvinna bara för att hon har vissa kläder?