Armenien, Burma, Filipinerna, Iran, Japan, Kina, Lettland, Peru, Ryssland, Tjetjenien, Uzbekistan, Italien, Polen

måndag 31 januari 2011

BLOGG (2011-01-31)

Vi hade haft kul på lektionen idag. Stina ställde frågor till alla elever och vi diskuterade på svar om vi håller eller vi håller inte med det. Det var roligt att höra olika åsikter och säga vad man tycker. Alla vi tycker att män och kvinnor är olika t.ex att handla. Männen handlar direkt än kvinnor. När kvinnor handlar nånting det ta så lång tid innan man köper och ibland ändra vi att köpa.
Den andra frågor är kan man och kvinna bli kompisar?
Ja, det kan man. Vi vet också att alla vi som har man att vi börjar att bli kompisar med de och sen blev kär. Men det är alltid gräns när du är gift och blev kompis men nån annan. Det helt annat sak för att det händer att du kan bli kär med din vän. En grej också att en tjej som är riktigt kompis med en pojke och hon blev kär med honom men pojke bara tänker att den är kompis eller tvärtom. Det är lite komplicerat faktiskt. Jag tycker också att ha bra pojkekompis men det är så att man tänker också att det fanns gränser.

1 kommentar:

Unknown sa...

ja det var en väldigt rolig lektion, även för mig som lärare. Det var så spännande att höra allas åsikter om män, kvinnor och annat runt omkring.