Armenien, Burma, Filipinerna, Iran, Japan, Kina, Lettland, Peru, Ryssland, Tjetjenien, Uzbekistan, Italien, Polen

söndag 29 januari 2012

Den ideala familjen. Myt eller verklighet?


Naturligtvis finns det ingen som tror på den perfekta familjen i vår tid. Men var och en av oss drömmer fortfarande om det - familjen i våra drömmar: när det råder naturliga harmoni i relationerna, precis likadan samma harmoni av färg, som belägen de här pennorna.
I varje familj kan det finnas problem, gräl, missförstånd, de så kallade upp och nedgångar i livet, men respekt till varandra, förtroende, ömhet och ömsesidig kärlek och tillgivenhet mellan alla medlemmar av familjen förvandlar det dagliga livet till en lugn hamn.
Vi alla är inte perfekta! Det finns inga perfekta familjer, perfekta par, idealiska män och hustrur, men bara därför att det begreppet "ideala" har olika betydelse för var och en av oss. Men vi måste sträva efter det i alla fall !
Enligt min mening återspeglar de här pennorna föreställning av den ideala familjen i överförd bemärkelse : harmoni av färger, perfekt ordning och nära samverkan med varandra, upp- och nedgångar som inte påverkar den perfekta ordningen och förstör inte färgharmonin...

Inga kommentarer: