Armenien, Burma, Filipinerna, Iran, Japan, Kina, Lettland, Peru, Ryssland, Tjetjenien, Uzbekistan, Italien, Polen

onsdag 24 augusti 2011

Diana (mytomspunnen)

Det var andra dag för mig i skolan. Vi pratade om preneses Diana och hur hon var en myter person. Efter hon gifte sig med prins Charles, hjälpte hon mycket fatig folk. Efter några år skilde hon sig Diana från prins Charles. Där efter får hon en kärleksaffär med Dodi Al Fayed som var en rik affärsman. Det var papparazi som föddes mynten om henne. Papparazzierna ville jaga henne och hon dog i en tunnelvägg i Paris.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej och välkommen till bloggen! Ja det blev en intressant diskussion. Även om vi alla inte kände varann. Vi hade så olika erfarenheter i gruppen, vi kommer från Turkiet, Filipinerna, Ryssland och Sverige. Men vi hade också saker genomsamt, till exempel att vi alla var kvinnor.

Vi var alla överens om att Diana var folkets prinsessa när vi diskuterade texten. Det var svårt för oss att förstå Mona Lisas skönhet. En kvinna tyckte att hon ju ser ut som vem som helst, inte speciellt vacker. Vi ställde också frågan om en enda liten bild kan få en sån genomslagskraft i dag, när det finns så mycket bilder överallt.