Armenien, Burma, Filipinerna, Iran, Japan, Kina, Lettland, Peru, Ryssland, Tjetjenien, Uzbekistan, Italien, Polen

fredag 6 maj 2011

Saknad Sidan 23

"Hon smorde in sig i sin blåvita hudkräm och såg på den inbjudande sängen. Det var en fantastisk känsla att sitta varm och ren och veta att man snart skulle få gå och lägga sig i en riktig säng och sova ostört hela natten. Hon bestämmer sig för att sitta uppe och njuta av den vetskapen lite till."
Det här citatet beskriver om Sibyllas känsla inom sig när hon smorde blåvita hudkräm och tyckte att det var verkligen skönt och underbart att bara sitta varm och helt ren. Därefter kände hon sig också väldigt behagligt och glad när hon skulle få lägga sig i sin säng och sova i frid hela natten.Sibylla bestämde sig för att tillbringa den här natten genom att sitta uppe och njuta av den vacker vetskapen för lite stund.
Min åsikt är att det citatet visar mycket tydligt om Sibyllas känsla som var skönt och oförklaring för henne eftersom hon var så glad att hon hade upplevt den här händelsen. Jag förstår grundligt hur hon känner sig nyligen eftersom jag tycker att man behöver också ibland vara ensam, bara villa och njuta med den tiden absolut själv.

2 kommentarer: